Wie ben ik?


Welkom op mijn site.
Mijn naam is Sabine Arts. Ik ben freelance styliste. Mijn achtergrond is Kunstacademie (Modevormgeving). Na mijn opleiding ben ik gaan werken als styliste voor diverse bekende baby en kinderkledinglabels. Sinds 2005 maak ik ook geboorte- en kinderschilderijen voor baby- en kinderkamers. Iets waar veel tijd in gaat zitten, maar wat ontzettend leuk is om te doen. En wat is er mooier dan plezier maken in wat je maakt en doet! Alle schilderijen zijn uniek en worden met de hand gemaakt. Inmiddels is mijn collectie ook uitgebreid heb met beschilderde spiegels, sieradendoosjes, vilten muziekdoosjes, viltenrammelaars, handgemaakte babydekens en nog veel meer….! (Kijk bij overige producten)

 

Heb je interesse, een vraag of een bestelling stuur dan een mailtje via de contactknop of naar Sabinesmail@gmail.com

 

Alvast veel plezier op mijn website en bij het geven van de schilderijtjes en andere leuke producten.

 

Vrolijke groeten,

 

van Sabine